Menu

Glade og sunde fodboldbørn i fokus

image René Ipsen (tv), David Kiær Nielsen (midt), Kenneth Haüser (th), Foto Simon Beyer-Pedersen
05. august 2021 kl. 22:56

Med fokus på glade og sunde fodboldbørn i vores by og omegn er det med stor glæde at Galten FS fodbold kan præsentere David Kiær Nielsen som børne/ungetræner.

Det har i mere end et år været bestyrelsens ambition at ansætte en børne/ungetræner som sammen med bestyrelsen og vores trænere vil kunne udvikle og forløse det næste potentiale i GFS Fodbold. David har hele vejen været vores første prioritet og nu var timingen der til at David kan starte/begynde i vores klub den 1. august.

Jeg ser frem til at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af Galten FS fodbold. Det har været mit ønske at lægge nogle af mine fodboldtimer i mine egne børns klub, og den her rolle passer lige til de kompetencer jeg har på børne- og ungdomsfodboldområdet. Vi har mange dygtige trænere i klubben, som gør et stort og godt stykke arbejde, men jeg er sikker på, vi i fællesskab kan finde frem til, hvordan vi kan give vores mange medlemmer et endnu bedre tilbud både på og uden for banen. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang”, udtaler David Kiær Nielsen.

Som børne/ungetræner er David ansat til at styrke det fodboldfaglige og fælleskabet i GFS Fodbold til alle vores børn og unge på tværs af alder og køn. David vil være en inspiration til vores trænere ude på banerne.

I første fase vil det være uddannelse af klubbens trænere, implementering af en rød tråd i det daglige trænerarbejde, samt styrkelse og udbygning af forældresamarbejdet og forældrekommunikation.
Dernæst skal GFS Fodbold i samarbejde med DBU i gang med at implementere DBUs børnestrategi. Også her kommer David til at spille en væsentlig rolle.

David Kiær Nielsen, Foto Simon Beyer-Pedersen

Fakta om David Kiær Nielsen

  • Fodboldtræner siden 1995 på forskellige niveauer og hold, alt fra U6 til senior - Serie 4, 5 og 6 på såvel drenge- som pigesiden og både herrer og damer. 
  • 2011, Ungdomselite i AGF og bredde i flere forskellige klubber. Fra Skovbakkens bedste kvindehold med bl.a. Harder, Nadim, Troelsgaard og Junge
  • 2021, Danmarksserien på herresiden 
  • Har været formand, næstformand og kampfordeler, ligesom han har været spiller, træner og dommer.

"Med Davids CV føler vi faktisk at vi har gjort et scoop og ansættelsen ligger i forlængelse af den udvikling som GFS Fodbold gennemgår i disse år hvor vi i bestyrelsen tænker kvalitet i klubbens udvikling. Vi kunne nemt sætte gang i rigtig mange nye projekter fordi mulighederne er så uendelig mange, men vi prioriterer og sætter gang i det vi føler vi kan gabe over", lyder det fra næstformand René Ipsen og formand Kenneth Haüser fra GFS Fodbolds bestyrelse. "Ansættelse af en Børne/ungetræner er et at de projekter hvor vi vurderer at få det største impact på kvalitetsudvikling til glæde for vores medlemmer."