Menu

Vi går all-in på DBUs økonomi- og medlemssystemer

image Galten FS Fodbold bruger nu hele DBUs IT-platform
Bjarne Nørgaard
02. marts 2020 kl. 23:52

Galten FS Fodboldafdelingen har længe anvendt DBUs IT-platform til at understøtte klubbens opgaver, processer og kommunikation. Herunder kan nævnes:

  • KlubOffice - til styring af klubbens medlemmer, aktiviteter mv.
  • Klub-CMS - som er fodboldafdelingens hjemmeside
  • KampKlar - til trænere/lederes planlægning af aktiviteter og kommunikation med spillere og forældre
  • Fodbold App - til informationer 'på farten'

Det giver alle i og omkring klubben en lang række fordele, da systemerne er fuldintegreret og designet til en fodboldafdeling. Informationerne bliver automatisk opdateret 'hele vejen rundt', når det først er registreret et sted. 

Vi mangler dog lige den sidste del af IT-platformen - nemlig DBUs fuldintegreret online tilmeldings- og betalingsmodul. Herunder effektiv medlemsstyring. Det er den del, som bestyrelsen nu har truffet beslutning om at tage i anvendelse. 

Så fra og med opkrævningen her til foråret, vil alle medlemmer opleve opkrævning via DBUs online-systemer. Der kommer automatisk mail ud til alle medlemmer, og tilmeldingen foregår enkelt og let for den enkelte. 

Vi håber klubbens medlemmer, trænere, ledere, frivillige, forældre m.fl. vil tage godt imod det nye betalings- og medlemsystem - og hjælpe os på vej, hvis der skulle opstå udfordringer ved de første kørsler.

Vi ses ude på banerne.