Menu

Den nye generation af GFS piger (2014) var til stævne i dag på Klank

image David, Agnes, Nethe, Julie, Sarah og Emmali
Bjarne Nørgaard
04. oktober 2020 kl. 21:45

Nogle af klubbens yngste spillere, 2014 pigerne, var til deres første fodboldstævne i dag på Klank. Agnes, Emmali, Julie, Nethe og Sarah skulle prøve kræfter mod tre hold fra Brabrand og et hold fra Lyseng.

Ingen af pigerne har før prøvet at spille kamp, så der var nerver på lige fra de stod op derhjemme, til de mødte holdkammeraterne og træneren på Klank. Humøret steg da David (træner for årgangen) hev klubbens flotte lyseblå kamptrøjer op af trænertasken - MED klublogo - og pigerne kunne iføre sig holdtrøjen. Stoltheden strålede ud af pigerne, og de var alle klar til kamp, selvom nerverne og nervøsiteten var stor.

Som kampene skred frem overvandt alle pigerne nerverne og efter fire fantastiske kampe, med højt humør, masser af smil på læben, highfive til holdkammeraterne, masser af mål og ikke mindst kampråb - kunne alle piger, træneren og forældrene se tilbage på et super fantastisk vel-arrangeret DBU hjemmestævne på Klank (som selvfølgelig levede op til alle Corona-reglerne). 

Mon ikke der venter masser af gode fodbold-oplevelser, lærerige og sjove timer på Klanks fodboldbaner med veninder fra hele Galten-Skovby området for pigerne? Har du en pige fra årgang 2015, 2014 eller 2013 som kunne tænke sig at prøve at spille fodbold - så kom op på Klank mandage fra kl. 16.00 til 17.00 og prøve at spille fodbold med de andre piger på årgangene. 

Psst vi regner med at fortsætte indendørs efter efterårsferien også på mandage fra kl. 16.00 til 17.00, så tøv ikke med at kigge forbi :-)

Læs mere om årgangen på vores hjemmeside her