Menu

U9 drenge inviterede for andet år i træk til Nytårsstævne

image
Kurt Kastrup Vestergaard
30. december 2019 kl. 08:57

For andet år i træk slog Galtens U9 drenge dørene op til et indendørs nytårsstævne i fodbold. Arrangementet blev afholdt fredag mellem jul og nytår og fremmødet var stort blandt de inviterede. Drengene fra Galten skulle kæmpe mod hold fra Harlev, Skanderborg, Ry, Låsby og Stavtrup. De i alt 60 drenge fordelt på 10 hold stod fra morgenstunden spændte og klar til at stå sammen med holdet og kæmpe om sejre i to puljer, La Liga og Premier Leaque. 

Der blev fra første fløjt løbet og kæmpet bravt på alle hold. Kampgejsten og sammenholdet var stort, der blev kæmpet for sejr, men vigtigst af alt summede hallen af hygge og glæde ved fodboldspillet. Det var tydeligt, at drengene nød at være sammen med kammeraterne på banen igen, her midt i juleræset.

Efter de indledende kampe, havde hvert hold spillet 4 kampe á 8 minutter og holdene var herefter klar til at spille de endelige placeringskampe. 

I hver pulje skulle 4. og 5. pladsen kæmpe om en plads i finalekampen om 3. pladsen. Dette forgik ved straffespark konkurrence, som var nervepirrende for drengene, som skiftevis kunne juble og ærge sig, til slaget var vundet eller tabt.

Spændingen i hallen steg, da Galtenholdene under afvikling af meget tætte finalekampe, efter 8 minutters spil stod uafgjort. Kampene fortsatte til først scorede mål. Dét gav ekstra sved på panden og de efterhånden lidt trætte drenge viste, at de havde et ekstra gear, da begge Galtenhold endte med at trække det længste strå og dermed kunne løfte et flot trofæ for 3. pladsen. Alle hold blev premieret med trofæ eller medalje, samt flotte præmier, på den røde løber, foran det store publikum, som gav drengene en velfortjent klapsalve.

Det var en hyggelig dag i AVK-hallen, hvor drengene på tværs af klubber og puljer heppede på hinanden og dermed gjorde det til en fælles sportslig oplevelse for alle uanset placering.

 

Trænerteamet U9 drenge