Menu

Sommerafslutning for Galtens U11 drenge

image Drengenes nye træningsdragter sponseret af Galten Autoværksted, Knöw og Personlig træning ved Keld Petersen
Ruth Torp
23. juni 2019 kl. 18:35

Søndag den 23.6 spillede U11 drengene deres sidste turneringskampe inden sommerferien hjemme mod Harlev og Åbyhøj. Kampene mod Harlev plejer at være tætte, men denne gang trak Harlev det længste strå og kunne køre hjem med en sejr på 4-1. Galtens mål blev sat ind af Magnus Torp. Til anden kamp var drengene klar til at give den fuld gas, så de kunne gå på sommerferie med en sejr. Med et mål scoret af Jens-Kristian Hesdorf i 1. halvleg lykkedes missionen.

Derefter var der grillhygge med familierne og helt mætte af fodbold var drengene ikke, så de spillede strandfodbold, inden det blev til en kamp mod forældrene.

Sæsonen har budt på mange tætte og spændende kampe mod blandt andre hold fra Lystrup og Brabrand. Midt i juni var drengene i VRI til Markon Craft Cup, og trods silende regn var stemningen høj, og dagen blev afsluttet med en kold tur i havet. Generelt er stemningen og sammenholdet blandt drengene blevet bedre og bedre uanset om det blev til sejr eller nederlag. Med de nye sponserede dragter fremstår de 16 drenge nu som et hold. Drengene er nu gået på sommerferie, men sender et hold afsted til Ramsing Cup i Spjald den første weekend i august som opstart til den nye sæson.

Der kommer jævnligt nye spillere til, og på holdet er der plads til alle – både dem der har spillet fra de kunne gå og til nybegynderen. Der står 16 drenge og et hold af trænere og holdledere klar til at tage i mod. Vi starter op igen når skolerne starter midt i august.