Menu

Flot indsats af Galtens u14 piger ved regionsfinalerne

image Man kan godt "låne" sejrspodiet selvom man bliver nummer fire
Michael Torp
23. juni 2019 kl. 18:56

Galten FS u14 piger lykkedes i forårsturnering med at vinde C-rækken. Pigerne skulle derfor spille regionsfinaler i weekenden mod puljevinderne og den bedste 2’er fra de øvrige puljer i regionen. Tolv friske piger stod klar på Klank søndag formiddag med ambitionen om at gøre en god figur mod hold som formodentligt var lige så stærke som dem selv.

Det skulle vise sig at holde stik. Holdet som består af en ligelig blanding af u13 og u14 piger fik hård modstand i de to første kampe, men kæmpede heroisk to uafgjorte resultater hjem. I den tredje kamp skulle pigerne op mod Lyseng som var bedste 2’er i deres egen pulje, og som pigerne dermed havde slået i foråret. Lyseng stillede op i en forstærket udgave, så pigerne var opsatte på at give dem kamp til stregen. Pigerne spillede deres bedste kamp ved finalerne, og måtte trods fantastisk fight indkassere et 0-3 nederlag.

I den sidste kamp gjorde pigerne endnu en fin figur. De kom foran 1-0 på mål af Annika Bager Witthoff assisteret af Hannah Torp, men måtte desværre give fortabt og indkassere endnu et nederlag.

Regionsmesterskabet gik til Lyseng med Ammitsbøl/Egtved på andenpladsen. Galten pigerne fik en fin 4. plads.

Tillykke til Lyseng med mesterskabet.