Menu

4-2 sejr til senior herrer i serie 2

image
Johan Tams
28. april 2019 kl. 22:52

Lørdag spillede GFS serie 2 herre hjemme kamp mod Kolt/Hasselager.

GFS startede kampen aggressivt og lagde et godt pres på modstanderen. Efter et kvarter gav presset gevinst da Søren Væver blev spillet fri og scorede sikkert til 1-0. Hjemmeholdet forsatte det gode spil og midt i 1.halvleg blev det 2-0 ved Nicklas Grossen, som styrede et godt indlæg fra Søren Væver op i hjørnet. GFS forsatte det høje pres og gode spil, og på en hurtig omstilling øgede Søren Væver til 3-0. Hans 7. mål i sæsonen. Mod slutningen af 1. halvleg slap GFS presset og Kolt/Hasselager kom ind i kampen, og fik udlignet til 3-1 kort før pausen på en langskud.

Efter pausen kom GFS til at stå langt tilbage på banen og Kolt/Hasselager kom bedre med i kampen. Bedst som der lugtede af mål til modstanderen, fik GFS brudt spillet og sat angriberne op med en hurtig aflevering. Jesper Lang blev spillet fri af Søren Væver og satte sikkert bolden i kassen til 4-1. Efter scoringen blev hjemmeholdet en smule nervøse og Kolt/Hasselager kom frem til et par chancer. En af disse blev omsat til 4-2. Men GFS sled sejren hjem og fik 3 fortjente point til kontoen.

En rigtig god første halvleg af GFS som desværre fik lidt nerver på i 2. halvleg, men fik fightet sejren hjem til sidst. Ros til holdet fra træneren for spillet i første del af kampen og for at fighte da det gjaldt.