Menu

Stor opbakning til træner- /ledermøde med Ungdomsudvalget

image Ungdomsudvalgs-formanden siger velkommen
Bjarne Nørgaard (Ungdomsudvalgsrepræsentant)
30. november 2018 kl. 21:52

Torsdag den 29. november afholdte Ungdomsudvalget træner- /lederaften for fodboldafdelingen i lokalerne på Klank. 

Der var stor opbakning til mødet, da hele 9 ungdomsårgange, damesenior, oldboys, bestyrelsen og hele Ungdomsudvalget var repræsenteret. Flot og fedt med den opbakning. Alt i alt var vi næste 30 personer samlet.

Formålet med mødet var at sikre større kendskab til Ungdomsudvalget, networking mellem klubbens trænere/ledere og masser af hygge.

 

Mødet startede med en velkomst af formanden for Ungdomsudvalget Johan Tams. Efterfølgende var der lækkert varm mad, som Kasper Knudsen (tusind tak for det) på bedste vis havde tilberedt til os alle, samt noget koldt til ganen. Undervejs gik snakken om stort og småt rundt ved. bordene. Der var rigtig god stemning.

Efter spisning præsenterede Ungdomsudvalgets medlemmer sig, fortalte om grunden til de er i Ungdomsudvalget og hvilke funktioner/opgaver/ansvar de hver især har. Se hvem Ungdomsudvalget er her.  

Præsentationsrunden blev efterfulgt af arbejde ved bordene, hvor alle trænere og ledere skulle drøfte 2 spørgsmål: 

  • Hvad kan Ungdomsudvalget gøre for jer?
  • Hvilke øvrige input har trænerne og lederne til klubben generelt?

Det blev til en hel masse fantastiske, gode og spændende ideer og konkrete forslag, som Ungdomsudvalget, Bestyrelsen, Seniorudvalget og Sponsorudvalget nu kan tage fat på, på kommende bestyrelses- og udvalgsmøder. Tak for alle ideerne.

 

Afslutningsvis, og inden kaffen, holdte den nye formand for fodboldafdelingen, Kenneth Haüser, en brand-tale om hans baggrund, hans ideer og bestyrelsens fremadrettet fokus. Indlægget blev afsluttet med klapsalver og fremtiden tegner for alvor meget lyst for fodboldafdelingen.

Også fordi så mange frivillige i vores lokalområde har valgt at støtte op om klubben. Lige nu består bestyrelsen af hele 7 bestyrelsesmedlemmer - det samme antal som bidrager til det frivillige arbejde i Ungdomsudvalget. Desuden er der kommet et senior- og sponsorudvalg op at stå. Fantastisk.

 

Tilbage er der blot at sige tak for en fantastisk aften, for alle deltagernes opbakning og ideerne, som skal være med til at sikre de kommende initiativer i klubben. Vi ses til næste træner- /ledermøde i det nye år.