Menu

GFS Julefodbold 2018

image
Torben Jensen
30. november 2018 kl. 00:14

Når julefodbolden den 14. - 16. december, for 48. gang bliver afviklet i AVK Hallen i Klank Idrætscenter vil der ikke være ændret voldsomt ved traditionerne, dog er der sneget sig et par ændringer ind, som betyder at der i E rækken kan spilles med, selv om man er blevet 11 år, når blot man kun går i 4. klasse. Tidligere var der en aldersgrænse på max 10 år.

Og i A rækken har vi fjernet tilhørsforbeholdet til Galten området, så man frit kan lave et hold, uanset hvor man kommer fra. Dette håber vi, vil føre til at der bliver tilmeldt lidt flere A hold end der plejer.

Udover ovenstående ændringer, vil alt være som det plejer.

Vi spiller om ænder og rødvin i A, B, C og D rækkerne og i E rækken er der selvfølgelig medaljer og snolder som det plejer. Og så spilles der selvfølgelig også om de eftertragtede vandrepokaler i alle rækkerne samt Humørpokalen som gives til det hold der får hallen til at flække af grin, enten ved god udklædning eller alternativ spillestil. Og så er der selvfølgelig også pokalen, som ikke mange hold går efter… Nemlig ”Taberpokalen” som gives til det hold der i indledende runde samler den største negative målscore.

 

Det tyder igen i år på at vi bliver forkælet med store mængder af sponsorgaver, så der er en god chance for at komme hjem med lidt ekstra gaver, enten ved at score et godt mål eller at være indehaver af den rigtige indgangsbillet.

Weekenden slutter også som den plejer, med at vi deler resten af de flotte gaver ud til publikummer der har en gyldig søndagsbillet og som er tilstede i hallen. Og hovedpræmien er igen i år, et rejsegavekort på 5000 kr. fra rejseselskabet Detur.

 

Tilmeldingen til stævnet foregår fra GFS fodbolds hjemmeside: https://galtenfs.safeticket.dk/events og tilmeldingen lukker fredag den 7. december kl. 21:00, så det er bare med at komme til tasterne og få tilmeldt Jeres hold. Og tøv nu ikke for længe, da der jo de sidste par år har været total udsolgt og at flere af rækkerne er blevet fyldt op før tid og dermed også er blevet lukket ned for tilmelding før tid.

 

Hermed kan vi fra arrangørsiden, så kun glæde os til at se Jer alle, til en fantastisk julefodbold weekend, med masser af julestemning og godt julehumør. Idrætscenteret er pyntet op og vi er klar, så kom frisk…

 

Og husk nu.

Det bliver ikke rigtig jul, før julefodbolden er veloverstået og alle vores sponsorgaver er delt ud.