Menu

U11/U12 pigerne og mødet med forbillederne

image
Jakob Bonde Lauridsen
29. april 2017 kl. 23:43
Super dag hos Skovbakkens kvinder

Mødet med forbillederne

Galtens U11-U12-piger var lørdag 29. april til topkamp mellem Skovbakken og Fortuna Hjørring i kvindefodboldens bedste række, 3F-ligaen. Pigerne var inviteret af Skovbakken Kvindefodbold til at løbe ind til kampen hånd i hånd med deres idoler, være boldpiger under kampen og til at få autografer og billeder til skrabbogen. Dagen blev et godt eksempel på det pigefodbolden kan – skabe glæde og sammenhold på tværs af alder og knytte nye bånd.

 

”Det er meget bevidst, at vi forsøger at give pigerne nogle ekstra og anderledes oplevelser ud over træning og kamp. At deltage i denne form for events er med til at skabe et stærkt sammenhold blandt vores piger. Det er efter vores opfattelse vigtigt for at vi kan fastholde pigerne og tiltrække nye spillere, der gerne vil være en del af fællesskabet – på og uden for banen”, fortæller træner Michael Torp.


”Galtens U11- og U12-piger har bl.a. været afsted til landskamp i Viborg mod Sverige og overværet landsholdets træning. Pigerne skal også deltage i pigefodboldens dag i Skovbakken i maj, og til sommer skal pigerne mødes for at se EM på storskærm, når de danske kvinder spiller. Nogle af pigerne er tilmeldt Pernille Harder Camp i juni og enkelte tager sågar afsted til Holland for at være helt tæt på landsholdet. Fællesnævneren er kvindelige fodboldforbilleder og fællesskabet omkring pigefodbolden. Det er super fedt at være en del af”, udtaler holdleder Jakob Bonde Lauritsen”.


”Dagen hos Skovbakken var en fantastisk oplevelse for pigerne. Glæden og stoltheden hos pigerne var ikke til at tage fejl af. Det skyldes ikke mindst den gæstfrihed og nærvær som Skovbakkens elitespillere viste vores piger”, udtaler holdleder Jakob Bonde Lauritsen.

”Man kan følge Galtens U11-U12-pigerne på Instagram #gfspiger, og er man pige og fra årgang 2005 eller 2006 og har lyst til at prøve at spille fodbold, er man meget velkommen til at komme forbi Klank, hvor vores 24 piger træner mandag og onsdag fra 17:30-19:00. Man kan også kontakte os på gfspiger@gmail.com Alle piger er meget velkomne, uanset om de har spillet fodbold før eller er helt nybegyndere. Vi tager godt imod alle”, slutter træner Michael Torp.