Menu

Succesfuld fodboldskole på Klank

image Billede af den traditionsrige afslutning af fodboldskolen
14. juli 2017 kl. 22:33
...og så midt i sommerferien

Så er årets fodboldskole veloverstået. Endnu en succesfuld gennemførelse, hvor hele 88 drenge og piger har fået nogle fantastiske dage på Klank, anført af fodboldskoleleder Johan Tams, træneransvarlig Rene Ibsen og hele træner- & assistentteamet.

 

Træneransvarlig Rene Ibsen og fodboldskoleleder /-ansvarlig Johan Tams

 

Alle de skønne fantastiske unge trænere og assistenter, som har valgt at bruge en uge på at sikre 88 drenge og piger unikke fodboldoplevelser midt i sommerferien. 

 

Fredag eftermiddag den 14.7. kl. 14.30 var årets fodboldskole på Klank veloverstået. Johan Tams, fodboldskoleleder /-ansvarlig, stod for første gang i spidsen for at arrangere fodboldskolen, og han er en glad mand. "Hele ugen er gået utrolig godt, og der har været god stemning - også når der kom en regnbyge" siger han med et stort smil, mens der drypper vand fra hans gennemblødte tøj - efter den traditionsrige afslutning med vandkanon på banerne.

 

Den traditionsrige afslutning på fodboldskolen. I forgrunden ses fodboldskoleleder /-ansvarlig Johan Tams.

 

Johan er også meget tilfreds med alle trænere og assistenter. Han har oplevet, de har været utrolig engagerede hele ugen og gået op i at sikre børnene unikke gode fodboldoplevelser. Det er også en tradition på fodboldskolen på Klank, at trænerne spiller en kamp mod assistenterne. For første gang i historien skete det uhørte i år, at assistenterne faktisk vandt over trænerne :-)

Han er også meget glad for de faciliteter, som Galten FS Fodbold har til rådighed på Klank. De er blevet udnyttet til fulde. Fx da det tordnede midt på ugen, så rykkede alle bare indendørs og fortsatte træningen i vores haller på Klank. Han takker også Rema1000 for at sponsere frugt til deltagerne hele ugen - samt Rynkeby for at sponsere juice.

Forventningerne er derfor høje til næste års fodboldskole, hvor han håber på igen at kunne få min. 88 deltagere. Det vil være super, hvis der i 2018 igen kommer så mange piger som i år (ca. 20% af deltagerne), og der må også gerne komme flere spillere fra de ældre årgange. 

I 2018 vil fodboldskolen igen blive afholdt i uge 28, hvilket jo er midt i sommerferien. Så en stor opfordring fra Johan til forældre om allerede nu, at sætte kryds i kalenderen, når sommerferien skal planlægges næste år.

 

Her følger nogle stemningsbilleder fra årets fodboldskole:

Johan Tams - fodboldskoleleder /-ansvarlig, ungdomsudvalgsformand og repræsentant i bestyrelsen.

 

DBU-flaget vejrer på Klank i hele uge 28.

 

'Netkamp' i løbet af ugen.

 

Afslutningskonkurrence torsdag i uge 28.

 

Afslutningskonkurrence torsdag i uge 28.

 

6 gennemblødte U12 og U13 piger fra Galten FS efter afslutningen med vandkanon.