Menu

Stor opbakning til kunstgræsstævnet ”GALTEN FS & STARK INVITATIONAL” på Klank

image Hjørne til GFS...
Jakob Bonde Lauridsen (holdleder U11/U12 piger)
12. marts 2017 kl. 20:34
GFS & STARK Invitational 2017 for U12 piger

Søndag 12. marts 2017 afholdt Galten FS for andet år i træk et velbesøgt kunstgræsstævne for U11-U12-fodboldpiger på Klank. Det blev en fortrinlig dag med stor opbakning fra spillere, tilskuere og sponsor og en dag med masser af smil og god fodbold. 

Turneringen ”GALTEN FS & STARK INVITATIONAL” havde i år deltagelse af 88 piger fordelt på otte hold i to rækker. Galten FS stillede selv med hold i både A- og B-rækken. Derudover var der besøg fra omegnsklubberne IF Lyseng, Skødstrup SF, FC Skanderborg og HOG Hinnerup.

Allerede fra den tidlige morgenstund var der stor aktivitet på kunstgræsbanen på Klank. Deltagerne var kommet i god tid for at gøre sig klar til de fire kampe, som alle hold var sikret i turneringen, og en flok forventningsfulde piger kunne beundre de store holdpokaler og de individuelle spillerpokaler og goodiebags, som alle pigerne fik med hjem fra stævnesponsoren STARK. Det var ”mega nice”, som en af pigerne begejstret udtrykte det.

Begge GFS-hold havde på forhånd udsigt til nogle vanskelige kampe, idet de skulle op mod nogle af de bedste klubber indenfor pigefodbolden i Østjylland. Men udfordringen blev i den grad taget op af Galtenpigerne.

I A-rækkens indledende pulje vandt GFS’erne 2-0 over ærkerivalerne fra IF Lyseng, spillede uafgjort 1-1 mod FC Skanderborg og vandt 1-0 over sidste års vinder Skødstrup SF. Karla Bjerring Nørgaard og Kristine Schmidt Jensen markerede sig begge undervejs med to flotte scoringer, og flere af målene blev til efter flot pasningsspil.  

Pigerne spillede generelt en god omgang fodbold i hele stævnet og fungerede som et godt kollektiv. I finalen synes det dog slut med kræfterne og pigerne kom forholdsvis hurtigt bagud 3-0 mod Skødstrup. En opsang i pausen fra træner Michael Torp vendte dog billedet på hovedet, og GFS’erne kom på 3-2 kort før tid på et solomål af Karla Bjerrring Nørgaard og et hovedstødsmål af Annika Bager Witthoff. Scoringerne kom dog for sent, og dermed endte Galtenpigerne på en flot 2. plads i stævnet, mens Skødstruppigerne for andet år i træk kunne tage vinderpokalen med hjem. 

I B-rækken tabte Galtenpigerne først 4-0 til HOG Hinnerup og senere 5-1 til FC Skanderborg før pigerne fik vendt bøtten på hovedet og sikrede sig en meget flot 1-0 sejr over Odder. Dermed skulle GFS’erne spille om 3.-4. pladsen. Denne kamp endte desværre med et nederlag og Galtenpigerne endte på en ærefuld 4. plads. Stor ros til alle pigerne for en særdeles flot fight. 

B-rækkens finale stod mellem HOG Hinnerup og Odder IF. Førstnævnte vandt overbevisende med 3-0. 

Alle deltagerne i ”GALTEN FS & STARK INVITATIONAL” havde en rigtig god dag og fik pudset formen af inden forårets DBU-turnering går i gang i april, hvilket netop var formålet med stævnet. Galten FS kunne sagtens have samlet mange flere hold til stævnet, da efterspørgslen efter disse vinter-/forårsstævner på kunstgræs er rigtig stor.

Galtens U11- og U12-piger (årgang 2005 og 2006) træner i vintersæsonen hver onsdag fra 17.00-18.30 og i sommersæsonen hver mandag og onsdag fra 17.30-19.00. Hvis nye spillere har lyst til at blive del af fælleskabet, er de mere end velkomne til at dukke op til træningen eller til at kontakte holdlederne og trænerne på gfspiger@gmail.com eller på 2323 2669. Pigerne kan også følges på Instagram under hashtaget #gfspiger