Menu

Guld til Galtens U13 piger

image U13 pigerne gik hele vejen igen
07. august 2017 kl. 21:05

 

Galtens succesfulde U13-piger. Fra venstre mod højre; Alma Guldager Hoppe, Annika Bager Witthoff, Emilie Stenbryggen Jørgensen, Mascha Rygaard Henriksen, Nikoline Klausholm, Laura Elmose Petersen, Sara Kristoffersen, Karla Bjerring Nørgaard, Karoline Bonde Lauritsen, Hannah Torp, Kristine Schmidt Jensen, Lærke Kastrup Vestergaard, Julie Rickli, træner Michael Torp og Ane Damgaard Trinderup.

 

Samme dag som kvindelandsholdet kæmpede om EM-guldet i Holland stod Galtens U13-piger i finalen i Ramsing Cup i Spjald. Det var andet år i træk, at pigerne var nået frem til slutkampen i den vestjyske turnering, og mens kvindelandsholdet desværre snublede på tærsklen til den helt store triumf, så lykkedes det igen Galtenpigerne at gå hele vejen til guldet, ligesom tilfældet var i 2016.

Pigerne valgte i finalen at trække de mange tilskuere igennem hele følelsesregisteret. Pokalen kom således først i hus efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence, hvor Ane Damgaard Trinderup i bedste Simone Boye-stil køligt placerede bolden helt oppe i målhjørnet på det 6. og afgørende spark efter at Alma Guldager Hoppe havde nuppet det foregående spark. 

Weekenden igennem har U13-pigerne spillet en omgang super flot fodbold, der lover rigtig godt for efteråret, hvor U13-pigerne skal spille Liga 1, der er Jyllands stærkeste række. U13-pigerne har også et U13C-hold, der i foråret klarede sig rigtig godt. Størst er glæden dog over det fantastiske sociale sammenhold som pigerne i alle sammenhænge udviser.

Som udløber af kvindelandsholdets og egen succes og den store fokus af pigefodbolden i det hele taget i den seneste tid samt ikke mindst de mange sjove aktiviteter ved siden af fodbolden som U13-pigerne er kendt for, håber pigerne på billedet at se en masse nye holdkammerater til de i forvejen 23 piger, der spiller U13-fodbold i Galten FS (årgang 2005 og 2006). Pigerne træner mandag kl. 17:30-19 og onsdag kl. 17-19 og alle nye spillere er velkomne på Klank uanset erfaring og niveau. Masser af billeder og videoer af U13-pigernes oplevelser kan ses på Instagram under hashtaget #gfspiger