Menu

Flot fight af U9 pigerne

image U9 pigerne til kamp i Lyseng
Jakob Bonde Lauritsen
01. oktober 2017 kl. 21:02
Lørdag 30/9 var Galten FS' U9-piger i Lyseng for at spille efterårets to sidste kampe. Modstanderne var stærke BMI og topholdet Lyseng, som pigerne i august i deres allerførste turneringskampe i GFS-trøjen havde tabt 4-0 og 6-0 til. 
Stor fremgang at spore
Selv om det heller ikke denne gang lykkedes pigerne at få point, kan pigerne være meget stolte af deres indsats. Meget misvisende tabte pigerne først 3-0 til BMI og var i den anden kamp sekunder fra deres første point, da de tabte 3-2 til Lyseng. 
Begge kampe var meget lige og man kan virkelig se, hvor meget pigerne har flyttet sig i efteråret under Axels og Ninnas træning. Pigerne spiller langt bedre sammen, har en langt bedre fodboldforståelse, og så kæmper de ikke mindst det bedste de har lært. To flotte mål blev det til mod Lyseng i pigernes bedste kamp nogensinde, og der var chancer til flere. Kun uheld gjorde at pigerne ikke fik point. Det tegner rigtig godt for fremtiden. 
Er du pige årgang 2009 eller 2010 og har du også lyst til at spille fodbold?
U9-pigerne træner indtil efterårsferien tirsdag og torsdag kl. 17-18. Efter efterårsferien træner pigerne indendørs. Træningstiden er lige på trapperne, så følg med på GFS' hjemmeside.