Menu

Velkommen i Ungdomsudvalget til Birgitte og Michael

image 2 nye frivillige er klar til Ungdomsudvalget
Bjarne Nørgaard, Birgitte Sandfeld og Michael Torp
24. oktober 2018 kl. 23:52

Det er med stor glæde, at Ungdomsudvalget kan sige velkommen til to nye ansigter, så udvalget nu er oppe på flotte 7 klub-frivillige. Det lover godt for ungdomsarbejdet de kommende år i vores fantastiske klub.

Sig 'goddag' til Birgitte og Michael

 

Birgitte Sandfeld

 

“Jeg har valgt at træde ind i GFS’s Ungdomsudvalg, for at sikre rammerne for et godt børnefodboldmiljø i Skovby–Galten. Fodbold kan give børn meget mere end bevægelse alene. Fodbold kan give oplevelsen af at være en del af et fællesskab, hvilket er vigtig for børns generelle trivsel uanset alder. Derfor vil jeg gerne bidrage, så vi i GFS kan give mulighed for fodbold til alle børn.”

 

 

Michael Torp

 

"Jeg har oplevet en del i Galten FS efterhånden, da jeg har været træner for min datter, siden hun startede til fodbold for 6 år siden. I den tid har jeg fået en del erfaringer både med trænerhvervet og klubben generelt. På 6 år kommer man rundt om mange udfordringer, som skal håndteres lige fra boldvogne der er væk, dommere der ikke møder op til kamp, børn som mister motivationen, og skal hjælpes op igen og meget andet. I den forbindelse har udviklingen af pigefodbold især min store interesse, da det var den måde mit trænerhverv startede. Jeg glæder mig til at kunne dele mine erfaringer og ideer gennem arbejdet i Ungdomsudvalget, og håber på den måde, at kunne bidrage til en endnu stærkere ungdomsafdeling i fremtiden."