Menu

Nyt seniorudvalg styrker GFS fodbold

image Spændende nyt til seniorafdelingen
Kenneth Haüser
16. november 2018 kl. 17:29

Som et af de nye tiltag GFS Fodbolds nye bestyrelse har igangsat, er der nu dannet et nyt seniorudvalg i fodboldafdelingen.

Seniorudvalgets fornemmeste opgave er, at sikre et godt og stærkt træningsmiljø omkring fodboldafdelingens seniorhold (både dame- og herresenior) – ud fra de værdier som bestyrelsen er i gang med at formulere for klubben.

For en fodboldklub af GFS´ størrelse er det vigtigt med en stor, bred og velfungerende seniorafdeling som er klar til at tilbyde fodbold i ”de voksnes rækker” efterhånden som medlemmerne ”vokser” ud af ungdomsafdelingen samt, at inkludere nye seniorspillere som ønsker at være en del af GFS Fodbold.

Som den første og vigtigste opgave vil det være, at få trænerstaben på plads. Det er meningen at det skal være en trænerstab som gennem samarbejde, sætter dagsordenen for det daglige træningsmiljø ude på banerne.

Posten som træner for 1. holdet herresenior er på plads, hvor vores nuværende 1. holdstræner fortsætter, men der skal findes en ny træner/trænerteam til vores 2.- og 3. hold.

Omkring damesenior er seniorudvalget i gang med at undersøge fortsættelse af det nuværende hold. Vi håber meget på, at kunne tilbyde dameseniorfodbold i 2019.

Hele det nye set-up forventes at være klar til sæsonstart i januar 2019 hvor der, ud over vores 1. hold herrer i serie 2, forventes at være 2 hold i serie 5.

Det nye seniorudvalg vil være en synlig ”medspiller” i klubben både omkring træning, kampe og i forhold til alle praktiske ting omkring seniorfodbolden.

Byen, klubbens størrelse og historiske fundament kræver ganske enkelt velfungerende seniorfodbold i Galten/Skovby området.

Henvendelser til seniorudvalget omkring ovenstående skal indtil videre ske til Henning Andersen, mobil 22868937, mail haskovby@icezo.dk

På vegne af seniorudvalget,

Kenneth Haüser,
Formand Galten FS Fodbold