Menu

Ny fodbold-bestyrelse på plads i Galten FS

image
Bestyrelsen
26. oktober 2018 kl. 12:17

Stor nyhed fra Galten fodbold.

Det er ikke let, at drive en fodboldklub.  Det kræver hårdt arbejde, engagement og ikke mindst ildsjæle, der står parat til, at give deres dyrebare tid, energi og ressourcer for, at hjulene i en sportsklub kan køre rundt.

Efter en ekstraordinær generalforsamling, er der nu stiftet en ny bestyrelse i Galten Fodbold, som er parat til, at tage bolden videre efter, at flere har trådt ud af bestyrelsen. Der er nu valgt 7 bestyrelsesmedlemmer ind og bestyrelsen har konstitueret sig med Kenneth Haüser i spidsen, som den nye formand. Der er lagt an til nogle nye og spændende kræfter, som har brug for alt den hjælp, der kan gives. Dette skyldes både store ambitioner for fodboldafdelingen fra bestyrelsens side, men også, at der som konsekvens af en svingende/svigtende økonomi desværre må ske ændringer i klubben. Derfor arbejder bestyrelsen for en ny strategi for hele fodboldafdelingen som sådan og specifikt for et løft på sponsorer. Dette er Carsten Wyrle, som vil være ansvarlig for sponsorudvalget og som man er mere end velkommen til, at tage kontakt til, hvis man ønsker, at markedsføre sig i Galten og omegn sammen med Galten FS Fodbold. For nærmere oplysninger vedrørende sponsorater og samarbejde kontakt Carsten Wyrle på carsten@cc-media.dk

Der vil fra den nye bestyrelses side blive lagt vægt på en sund og stabil økonomi og ikke mindst, at Galten Fodbold er en klub med gode værdier og sammenhold, som alle har lyst til, at være en del af. En klub med synlig opbakning fra lokalområdet og som tør gøre nye spændende ting for, at skabe øget kendskab til klubben og ikke mindst tiltrække store som små spillere til klubben. En klub der samtidig vil gøre vores samarbejdspartnere og sponsorer meget mere synlige og vil være en aktiv medspiller i lokalområdet i forhold til at hjælpe og bakke op omkring udvikling og arrangementer i nærområdet.

I bestyrelsen sidder følgende:

  • Kenneth Haüser - Formand 
  • René Ipsen - Næstformand
  • Johan Tams 
  • Dorthe Haurum
  • Carsten Wyrle 
  • Morten Ringer 
  • Henning Andersen

Sammen med bestyrelsen, vil der blive opstartet flere udvalg som seniorudvalg, sponsorudvalg og lignende og hvis man har interesse i, at hjælpe nogle af de udvalg er man mere end velkommen til, at kontakte klubben med henblik på nærmere info.

En ny tid med nye kræfter er trådt til ved Galten FS Fodbold. En bestyrelse, der inviterer spillere, forældre, tilskuer, sponsorer og samarbejdspartnere velkommen fra nær og fjern. En klub der har fokus på den seriøse leg. Så har du lyst til, at være en del af Galten fodboldklub som spiller, sponsor eller samarbejdspartner, så tag endelig et kik på vores hjemmeside fodbold.galtenfs.dk og find den rette kontaktperson under fanen ”nyttig info” og ”kontaktpersoner”

Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Galten FS Fodbold