Menu

Galten FS var igen med til Limone Cup i efterårsferien

image GFS Fodbold sendte 28 friske fodboldpiger og -drenge til Limone Cup i Italien
Tyge Sørensen
25. oktober 2018 kl. 22:29

I efterårsferien drog 28 friske unge U16/U17-fodboldpiger og -drenge til Limone Cup nær Sirmione ved Gardasøen i Italien. Med sig havde de fire lige så friske voksne ledere til at holde styr på tropperne.

 

Limone Cup er et fodboldstævne, som i år løb af stablen for 24. gang. GFS Fodbold har haft tradition for at deltage med U16 og U17 holdene som en perfekt afslutning på sommersæsonen, hvor både fodbold, kulturelle oplevelser og sammenhold går op i en højere enhed.

 

Der var afgang fra Klank-hallen lørdag den 13. oktober kl. 13 og efter en god, lang bustur ankom bussen til Gardaland lørdag morgen, hvor alle tilbragte dagen i dejligt solskinsvejr blandt hyggelige karruseller og de vildeste rutsjebaner. Sidst på eftermiddagen fortsatte turen det sidste korte stykke til feriebyen The Garda Village, hvor Galten-spillerne i små grupper overnattede i fine hytter og blev bespist på en restaurant med sø-udsigt.

 

Aftenerne på campingpladsen blev brugt på spil, hygge og afslapning sammen med de mange andre unge fodboldspillere, som boede på feriestedet.

 

Fodboldmæssigt var der meget at råbe hurra for!

Pigeholdet fik godt nok ikke mange point, men de fik spillet, fightet og klaret skærene i fire 11-mands-kampe med kun 11 mand...eller rettere: Seje piger!

 

Drengene forblev ubesejret og gik i finalen efter en flot og barsk kamp mod et lokalt italiensk hold, som de også skulle have mødt i finalen. Italienerne trak sig desværre ovenpå nederlaget til vores drenge, så finalen blev mod et sjællandsk hold fra Tune ved Roskilde. Det endte med en velfortjent sejr til GFS på 1-0! Med konfetti og stor pokal fejrede drengene deres triumf efterfølgende.

 

Der var også plads til kulturelle oplevelser på turen. Efter drengenes finalesejr gik turen til Verona, hvor alle i samlet flok fik pizza og god italiensk is og fik set det velbevarede antikke romerske amfiteater Arena di Verona. Lidt shopping blev der også tid til.

 

Torsdag middag ventede endnu en lang bustur hjemad og fredag formiddag ankom 32 trætte men meget glade børn og voksne, som alle havde haft en fantastisk god tur sammen!