Menu

Fortsat Fede Fantastiske Fodbold-tilbud til alle børn, unge og voksne i Galten og Skovby (og omegn)?

image
Ungdomsudvalget
18. september 2018 kl. 17:06

Klinger den overskrift positivt i dine ører? Mener du det er vigtigt med gode fritidstilbud i vores by og opland? Skal Galten FS Fodboldafdelingen tage næste naturlige skridt i sin udvikling?

Kan du svare ja til mindst ét af ovenstående spørgsmål – eller giver det anledning til nogle positive tanker om sporten, fodbolden og vores lokalsamfund, så vil vi anbefale dig at læse videre :-)

Nu er der nemlig mulighed for, at du kan være med til at gøre en enorm stor forskel for mange i Galten/Skovby området! Både for alle de unge mennesker, som gerne skal have noget fornuftigt at lave i fritiden, og for voksne – uanset alder og køn.

Det er nemlig tid til ekstraordinær generalforsamling i Galten FS Fodboldafdelingen. Ekstraordinær fordi det er tid til udskiftninger i bestyrelsen – og ekstraordinær, fordi det er en ekstraordinær god mulighed for dig, som brænder for organisationsudvikling, fodbold, trivsel, lokalsamfund, samarbejde og succeser.

Det er også tid til nye ’vinde’ i fodboldafdelingen. Der skal nu kigges fremad og vi skal bygge på alle de gode ting, oplevelser og faciliteter vi har på Klank. Der kan nævnes:

  1. Over 500 aktive børn og seniorer – fra 2 år og op til pensionsalderen
  2. 24 ungdomshold i DBU-turneringen
  3. 5 senior herre- og kvindehold tilmeldte i DBU-turneringen
  4. 3 oldboyshold i DBU-turneringen
  5. Fantastiske faciliteter i form af baner, kunstbane, haller, klubhus, frivillige, cafe osv.
  6. Fodbold-fitness til kvinder
  7. Succesfuld forældre/barn hold for 2-5 årige
  8. Godt og tæt samarbejde med hovedforeningen og kommunen
  9. Osv osv.

Mulighederne er nærmest uendelige i vores lokalområde, så vi kigger ind i en meget spændende og interessant fremtid for klubben. Især for Bestyrelsen, Ungdomsudvalget og alle de andre frivillige personer, som i dag er den del af klubben.

Som alle andre foreninger i Danmark, og i alle sportsgrene, så er Galten FS Fodbold-afdelingen afhængige af frivillige. ”Ingen frivillige – ingen klub. Ingen spillere – inden hold” som DBU vist udtrykker det. Det er så sandt. Så nu har du en unik ekstraordinær god mulighed, for at blive en del af noget (lokalt) større. Uanset om du har boet i området længe, eller om du er én af de mange tilflyttere, som i disse dage strømmer til Galten/Skovby :-).

Der er brug for dig - hvis fodboldafdelingen skal bestå, da der er min. 2 pladser i Bestyrelsen, som skal besættes. Så duk op på Klank Idrætsanlæg den 9. oktober kl. 19.00 – 21.00 og byd ind på de spændende opgaver, som ligger foran os. Vi glæder os til at se dig, så vi Fortsat har fede fantastiske fodbold-tilbud til alle i lokalområdet.

Mange hilsner os alle 5 i :-)
Ungdomsudvalget

PS gør som 26.150 andre har gjort det seneste år – og læs meget mere om fodboldafdelingen på én af vores websider på vores lækre hjemmeside: http://fodbold.galtenfs.dk/